Presentatrice, Journaliste & Model in Amsterdam
 

Wie ben ik?

Goede vraag. Ik omschrijf mezelf als een avonturier en haal mijn inspiratie uit het leven. Door om me heen te kijken, mensen te observeren en te luisteren. Ik maak graag reizen naar verre oorden waardoor ik de wereld op verschillende manieren leer bekijken. Ik ben bevlogen over de thema’s ondernemerschap, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Een aantal jaar geleden leerde ik filmen om zelf content te creëren zowel in schrift als op beeld. Op die manier ben ik zelf in staat de regie te houden in het vertellen van een verhaal.

Ondernemen en mezelf steeds opnieuw uitvinden is wat ik het liefste doe. Sinds mijn 14 e heb ik de kans gehad als model de wereld over te reizen en ik leerde dus al jong dat door te spelen met je uitstraling, het vertellen van een boodschap er eentje kan zijn die mensen bijblijft. De ervaring in al deze verschillende sectoren vormen nu de rode draad in mijn werk zowel voor als achter de camera.

 

Zullen we samenwerken?

Het liefst ben ik presentatrice, freelance journalist en videomaker. Door mijn brede interesse in de mens en maatschappij ben ik altijd op pad om verhalen te verzamelen. Je kunt me inschakelen voor een mooie video over je bedrijf, een prachtig persoonlijk video portret of een presentatrice voor je event.

 

Ervaring

Na een studie aan de school voor journalistiek in Utrecht schreef ik voor de Volkskrant en het Parool. Hierna verdiepte ik me in de wereld van TV en werkte als redacteur voor de NTR. Ik startte als verslagever voor de locale omroep in Utrecht, werkte mee aan een tv serie van VPRO’s kunstuur en maakte daarna officieel de overstap naar landelijke televisie als presentatrice. Voor O.A. RTL 4 en RTL 7 ga ik op pad om ondernemers door het hele land te interviewen over hun passie om te ondernemen.